soooooo

fucking tired!!
Måååste verkligen sova, ska ju jobba lite till imon sen blir det stan och lagerhouse med emma efter det :)
myspys ^^.


See yaa  


Döende!

Jag är verkligen sååååå sjuuuuukt trött!!!
Träffade två gamla kollegor igår på Babar, och ah man blev ju kvar där ett tag trots att jag gett mig själv en tid som jag skulle hem, blev kvar en timma senare än det.. suckar åt mig själv på den fronten asså hahaha..

Aja hem och sova, sen upp och jobba, och fick ta taxi till jobbet då jag vaknade lite väl sent för att hinna med bussen.. Väl på jobbet är la inte kroppen i topptrim men det funkar ändå liksom. Lunchen däremot, den blev ett riktigt röjj! Och oj vilket röjj det var, och oj vad vi hade att göra.. =) Och såååå kul var det =P

Nu ligger jag här i soffan, helt död och utslagen, huvudet orkar inte riktigt med att tänka alls..

Jag kommer nog däcka av här när som.. haha

Vi hörs mina kära =)


See yaaa


Stääädar

Står och städar och städar och städar... det är såååååå tråkigt...
Men men det måste ju göras...

sen blir det ev en liten snabb öl i stan med johanna sen innan jag ska sova och jobba tidigt imorgon.. :P

Nu får jag väl fortsätta här så jag blir klar nån gång.. ^^,

see yaa


Space bound.... - Så sann, men samtidigt inte... -




"Cause I been treated like dirt before ya"

"Nobody knows me im cold
Walk down this road all alone
Its noones fault but my own
Its the path ive chosen to go
Frozen as snow I show no emotion whatsoever so
"


"I'll do whatever it takes
When im with you I get the shakes
My body aches when I aint
With you I have zero strength
Theres no limit on how far I would go
No boundaries no lengths"



I'm gone, I'm going...!


I run to you...


Fiiiiinallyyy!!!! Lady Antebellum... =)



älskar denna låten mycket mycket just nu, mest för att den avspeglar det jag känt dom senaste veckorna väldigt bra.. :/

"Vad gör du när du inte kan säga nått rakt ut, utan att behöva tänka på konsekvenserna som kan komma av det?"


Someone, please call 911....

Jävla skitanus bloggsfanskap, varför kan jag inte lägga in youtube saker utan att det blir feeel?????!!!!

Someone!!?? pleeease heeeelp!  


Lady Antebellum

<object width="853" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3ctfNh0j9OI?fs=1&amp;hl=sv_SE&amp;color1=0x402061&amp;color2=0x9461ca"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3ctfNh0j9OI?fs=1&amp;hl=sv_SE&amp;color1=0x402061&amp;color2=0x9461ca" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="853" height="505"></embed></object>



Fortsatt regn... Nej tack!

Då har man nu läst på aftonbladets hemsida att det ska fortsätta regna som bara den.... =( Hösten i all sin ära asså, den kan verkligen vara jättemysig, speciellt om man har någon att mysa med under dom kalla och regniga dagarna.. Men asså, bara regn?? nej tack, det tycker jag inte är okej... =(
Jag har ju inte direkt en favorit årstid på året, jag gillar lite av alla, på vintern kan man njuta av snön när man går ut tidigt på morgonen och känner och hör hur det knarrar under fötterna, man gör en lite snöängel på gräsmattan och man känner hur frisk luften är så tidigt, Sen kommer våren, solen börjar skina och värma ordentligt, knoppar börjar komma och sen slår dom ut lite smått, man ser hur snön smälter och man känner att man är på väg mot sommaren, den svenska sommaren är ju i en klass för sig, men dom sommrar som är bra så är det härligt med sol, grillkvällar och kubbspel, man umgås med vänner, kanske åker på en semester och ah, man har semester.
men hösten, den är nått speciellt ändå, man kan gå i skogen, ser hur löven börjar bli gula,röda, bruna och dom faller lite titt som tätt av från träden, det regnar ute och man sitter inomhus i soffan under en filt, framför en film med en kopp varm choklad i handen och lutar sig mot den man tycker om.. =) DET är en mysig höstkväll.! =)

Jag har ju inte skrivit något här på typ 2 veckor nu, och jag har helt ärligt haft lust till det, jag har varit så bitter och på så dåligt humör, jag har jobbat mycket, något som har tagit något fruktansvärt på mig, både fysiskt och psykiskt... :/ jag har inte ens haft någon lust att gå till jobbet egentligen, men jag gör det, för ändå gillar jag mitt jobb, jag älskar att kunna göra dagen för gästerna som jag träffar. Och även om jag går och muttrar för mig själv när jag packar mat i påsar eller så, så vänder mig tillbaka till gästen med ett leende på läpparna. Det är lite sådan jag är.  Jag har nu under dom senaste 3 nätterna jobbar med Lina och det har verkligen varit jättekul, jag älskar att jobba med denna människa, och inte bara för att jag gillar henne annars också, utan för att om jag missat något eller om jag gör nått fel, så förklarar hon alltid för mig varför saker och ting är som dom är, och vet hon inte det tar hon reda på det. Det älskar jag med henne, det  och att hon hjälpt mig med min utbildning jättemycket dom senaste dagarna. =) You know it Lina! =)

Jag har ju som sagt nu då jobbat natt, så jag tänkte ta mig några timmars sömn nu innan jag ska upp igen och träffa Marie i stan för en fika. Ska försöka hinna med ett besök på solariet också och hårfärg ska inhandlas också, eftersom den frisörska jag fick hjälp av på Panache uppenbarligen inte vet vad jag har för hårfärg och vad hon gav mig... suuuuuck..

Nej jag ska itte vara bitter!
Och jag slutar röka snart! 1 september är jag rökfri med Marie och Emma =)
Och pengarna som blir över från ciggen ska sparas till resa och körkort =)

Vi hörs mina kära!

Och förlåt för att jag inte uppdaterat på så länge.

See yaa!


gaaaah...!!!

Fy fan vad jag blir förbannad på sådant!!!!

Det är nog fan inte konstigt att jag lever som jag gör....

grrrrr.....!!!


NU köööör viii!!!

Det väntar några hårda dagar för mig...
Jobba klockan 16, har inte somnat än, ska till systemet innan det, slutar 00
imon ska jag rensa genom mina hästsaker samt ta kort på allt och lägga ut det på nätet PLUS att jag ska städa här hemma..
Sen väntar fest med kollegorna, sista helgen med några av dom.

MEN!!

jag kommer fixa det alldeles utmärkt! Varför??

För att jag är helt enkelt en en jävligt bra halvfinsk grekisk/svensk tjej!!
 =D=D

Så är det med det =D

See yaa


första dagen på jobbet...

Näe skämt o sido, inte första dagen, eller jo, efter 3 dagars ledighet Ja hör och häpna med ren ryggont.. :/
Jag är la inte helt hundra i ryggen känner jag nu efter detta pass, men jag kunde inte ligga hemma längre utan att göra nått, att jag var tvungen att komma tillbaka, ska även inhandla mig ett ryggstödsförband, eller vad det heter. kan nog hjälpa lite för ryggen faktiskt.. Sen får jag väl börja träna den ordentligt också kanske.. hmm...

Jag blir så förvirrad över vissa saker, när man är en sak vissa stunder, och annat under andra... :/ Jag är inte som jag en gång var, jag har ju inte slutat med allt, men jag håller inte riktigt på, på samma sätt som jag gjorde förr.. Jag delar inte ut mig hur som helst till vem som helst, inte på något sätt längre..
Jag var t.ex. förr en person som kunde ha hur mycket sex som helst, så länge jag fick vad jag ville ha så var jag nöjd, då sket jag i stort sett i vem som gav mig det, bara jag fick det jag ville ha.... Men jag är inte sådan längre, har inte varit på flera år nu.. Jag har blivit "lugn", jag har levt mitt vilda och galna liv, har erfarenheter som många får uppleva i den åldern jag är nu eller senare, om dom ens behöver göra det någonsin...vissa saker önskar jag verkligen inte någon behöva uppleva.

Jag blir så trött på att folk inte kan förstå att man växer upp, man förändras, man blir faktiskt äldre och kanske liiiiite klokare. Att ringa eller höra av sig till mig bara för att få sex, för det var det dom fick när vi hängde när jag var 15-18, så betyder det inte att jag är sådan fortfarande. Och att sen sluta höra av sig eller säga att jag är tråkig bara för att jag inte är intresserad av sex med den personen tycker jag bara är löjligt..
Suckar djupt åt dessa killar.....

Jag förstår inte heller hur svårt det kan var att svara på simpla enkla frågor?? jag menar, jag är inte såååå svår, jag frågar, jag förväntar mig inte ett krångligt svar tillbaka, bara ett enkelt..
Visst jag är "bara" 22 år gammal, men jag har levt mitt vilda liv som sagt, jag är inte intresserad av spelet på det sättet längre, klart man leker med några, men inte med alla.. och med vissa vill man inte leka alls, där vill man istället få lite respons tillbaka.. respons på att dom faktiskt ser en, inte bara att jag ser dom.. Hmm.. undrar om ni förstår vad jag menar??

Jag har skrivit väldigt mycket om vad jag funderar på det senaste, men det är lite sådan jag är, det är sådant som håller mig vaken på nätterna ibland, det slutar aldrig snurra i skallen på mig..
Jag önskar jag kunde stänga av på samma sätt som jag kunde förr, men jag kan inte det längre, jag vet inte vad det beror på, jag kanske har börjat prata om mina problem och känslor för mycket för att faktiskt kunna lägga undan dom på den där hyllan längst bak i garderoben.. Jag kunde det förr.... utan några som helst problem..

Jag tyckte om en person mycket en gång i tiden, men jag blev rädd och backade, jag sa till mig själv att de inte var värt det, jag la undan mina känslor för den personen, han såg det och frågade varför jag backade, jag gav honom inget svar på det, jag la bara undan känslorna och sa att det inte var något...
Jag var nog kall enligt en del, men vad är jag nu då? genomvarm, eftersom jag inte bara kan lägga undan det??

Jag önskar jag hade en On/Off knapp just nu.. :(






muskelinflammationen då ja

Den kommer ju döda mig långsamt tror jag...
Har fortfarande inte blivit bättre, trots allt vilande för ryggen, men ändå jag måste ju även röra på mig också, kan ju inte ligga stilla hela tiden och få liggsår som en gammal tant på ålderdomshemmet.. suuuck
Jag vill ju inte ta för mycket av dom värk/antiinflammatoriska tabletterna heller..

what to do about it?

Borde väl gå till en kiropraktor eller nått kanske.. men är det verkligen så illa? Det kanske går över imorgon??
Har funderat på att köpa ett stödband för ryggen, kanske kan hjälpa lite??

näe nu blir det ännu en film för mig..

See ya folks.. :)


Vem har sagt att livet ska vara lätt?

Jag bryts långsamt ner i små bitar, jag försöker verkligen hålla skenet uppe, verkligen..
Jag vet dock inte hur länge till jag orkar.
Dom som läser mig min inlägg här kan nog förstå lite hur jag mår, men andra gör det inte...
Det känns som folk tar mig förgivet, att när dom hör av sig till mig så ska jag har all tid i världen för dom.
Men när jag innan har hört av mig hundratals gånger så finns inte tiden för mig där för dom.
Folk hör av sig, man ses, sen dör det.. Man ses inte på ett bra tag efter det, för att det finns inte tid för det enligt dom.... Jag blir ledsen av det, jag är inte arg, bara ledsen och jag börjar nog kanske bli lite bitter på det.

Jag är inte en bitter person, jag har mycket inom mig som jag inte pratar med folk om men jag håller nästan alltid skenet uppe och är på ett bra humör, men jag börjar faktiskt känna mig lite bitter nu.
Folk runt omkring mig blir nog mest chockade men också arga på mig, när jag blir arg och faktiskt agerar tillbaka, eller när jag är helt tyst och mest går och funderar för mig själv, kommer alla och frågar hur det är med mig, om det är något fel. När jag sen inte vill prata om det så blir det ännu mer frågor.
Varför är det så?

Jag älskar många av mina vänner, verkligen, dom har ställt upp på många sätt för mig.
men när jag blir irriterad över nått och faktiskt visar det för en gång skull, då blir det ju ramaskri och det är i slutändan alltid jag som får ta det ändå.

När min syster "dog", så lovade jag mig själv att jag aldrig mer skulle krypa tillbaka till någon, och ta skit som jag inte förtjänade.. Det var ju lättare sagt än gjort..
Jag har fått ta mer skit än många andra dom senaste 2månaderna... Jag är inte bitter för det, det ger mig mer erfarenhet, det gör mig starkare än vad jag är annars. Inte just då, den stunden eller veckan efter men det kommer komma sen, det vet jag. Jag vet att jag kommer få det JAG förtjänar. Precis som jag vet att han kommer få det han förtjänar en dag.

Jag önskar ibland att det hade varit lättare än vad det har varit, men livet är inte alltid rättvist, och det ska inte alltid vara lätt.. då hade man inte fått kämpa lite. Just nu, denna stund, önskar jag bara att jag inte hade folk omkring mig som hör av sig bara när dom känner för det, när dom har tid för det. Då behöver dom inte höra av sig alls enligt mig...

Näe, nu ska jag återgå till mitt normala jag, den person som alla tycker om, som alltid är så glad och käck..
skämt och sido, jag orkar inte vara arg, och det är jag verkligen inte, men jag orkar inte bry mig om småsaker heller känner jag, det är bara onödigt... Om jag går och fokuserar på dom, tänk då vad jag kan missa för andra saker.. ??

See yaa..


RSS 2.0