Fy vad jag är slapp ibland!

Japp, det erkänner jag, jag har ju inte bloggat på hela 2 dagar nu... hemskt gjort av mig!

Har jobbat lite och så, så det är väl mest därför, måndagen var en ledig dag jag tillbringade på annat sätt än att sitta framför datorn.
Var hos Susie Q och Johan och gjorde en liten ny sak till mig själv =)
Hamnade sen på jobbet, trots att jag inte skulle jobba, kom sen hem och började storstäda utav nån anledning, hhaha jag har liksom jobbat 23-07 samma morgon, haha och inte sovit än, är nått fel på mig tror jag! ^^,
Så fort jag satte mig i soffan för att ta en paus så däckade jag iallafall. Sov jävligt gött där ett tag.

Längtar fan till helgen men dess festligheter! Ska bli såååå skojsigt =)

Bilder på den nya lilla prydnaden kommer snart =)

Vi ses och hörs allihopa =)


Folk är verkligen guld värda ibland!

Att komma till jobbet med tanken i huvudet om att jag vet att det varit en jobbig kväll för dom andra, är fan inte alltid lätt.
Kvällen flyter på ganska bra och vi får lite ordnat innan det börjar rulla på ganska mycket och jag som står i köket får det inte att fungera alls även om jag har Alex som är där och hjälper mig. *suckar djupt åt mig själv*
Helt plötsligt kommer Björn som en räddare i nöden och tar över för mig och jag går ut i service istället.
Vid 2 kommer även Bea och Robin från mölndal och droppar in och hjälper till även dom. Detta var vid ca 02.30. Då har Linnea jobbat sen 15.30 dagen innan!
Vi alla kämpar på även om jag känner att jag bara inte går på 5.e växeln, jag fick inte in den helt enkelt.. det suuuuger! =(

Jag älskar att alla kämpade på så bra idag, trots jobbiga gäster som blev otrevliga då det tog lite tid, trots att köket kämpade på så jävla gott dom bara kunde!
Dom ska alla veta att dom kämpade på bra!

Jag råkade själv ut för överskojiga gäster som fick rena mördarblickar av mig efter ett tag, som tur var fattade dom hinten innan det pyrde över för mig. Eller som vissa gäster som bara blev så otrevliga att jag nästan kunde bett dom dra sig nånstans, fast jag behärskade mig själv och gjorde inte detta.
Eller som denna underliga taxichaffis som säger till mig att han har väntat på 2 cheeseburgare i 10 minuter, jag tittar då självklart på våran DT skärm för att kolla om detta verkligen stämmer, tyckte det lät konstigt, vilket det självklart inte gjorde heller, när jag tittade på skärmen tickade klockan på 4 minuter och 32 sek, vilket jag sa till honom. Då säger han återigen att han väntat 10minuter, jag säger nej det har du inte, du har väntat i 4½ min. Jag gav upp till slut när han inte gav sig, gav honom påsen och bad honom ha en trevlig kväll.
Hahaha, liksom, tror dom att jag är dum i huvudet och inte ser hur länge han har väntat lr??

Alla som skulle hem innan mig och Alex kom hem sen iallafall, tycker dock synd om stackars Linnea som blev kvar till typ halv fyra, om inte senare, då hade hon jobbat 12 timmar!

Fast detta var nog inte det värsta med hela natten!!!

När jag står ute och röker, har marie och lina kommit, och även björn är vid liv forfarande, då kommer jag på en sak... "vi har inte tagit fram dagens bröd ännu.... Har vi ens något frukostbröd? jäääävla skiiit!!"
Så det första jag fick göra sen var att ta fram allt bröd så klart, jättetrevligt att stå inne i frysen i typ 20 min ^^,
Detta är då efter att Lina har stått och skrattat åt mig i typ 5 min för att jag ser helt förstörd ut.
"Tack lina, tack så hemskt mycket!" hahaha

Efter en mycket hemsk överlämning, tar jag och Alex en cigg, vi går in för att äta, sen kommer Marie och vill prata med oss allihopa, "Det är jätteviktigt! Jag ska visa er en sak!"
Vi går ut i matsalen, heeeelt ovetandes om vad som faktiskt väntar oss och blir ganska förskräckta och förundrade när Marie visar oss den hemska sanningen om hur folk kan bete sig!

Vet ni vad som hade hänt??

Jo men det ska jag tala om för er!

En liten frölunda idiot har satt...... *trumvirvel*



sig och skitit på ett av våra bord!!!

Eller ah vi vet ju inte med säkerhet att denne person satt sig PÅ bordet men det låg i varje fall en hög med servetter på bordet och i mitten av detta låg det två skitar! Människobajs! inte hundbajs, inte kattbajs, utan människobajs! Hur kan man med att göra något sådant?!?!?!

Nu är jag väääääldigt trött, för trött för att tänka, min hjärna gick och la sig vid 6.30 kan jag tala om, för att inte tala om spänningshuvudvärken som är kvar efter nattens rejäla huvudvärk (som kan varit en anledning till att jag helt enkelt inte riktigt fungerade idag)

Så nu är det over and out, of to the bed och avlida för några timmar för att sen vakna och ta sig an en ny natt med alex och för att lämna en mycket mycket suuuperbra överlämning till marie som ska vara så bra att det verkligen blir en kompensation för den överlämning som hon och lina fick idag. *PINSAM ÖVERLÄMNING IDAG*

Jäääjäää

Natti!

See yaaa


Jag har klarat ännu en..

jajjemen! Jag har klarat av ännu en natt med alexander! Tro mig när jag säger att han kan vara ganska krävande på natten ^^, och det på flera sätt..


Haha näe skämt och sido! Alexander är min kollega och vi har JOBBAT natt tillsammans bara. Men han är lika  krävande för det ;) No hard feeling Alex ;)

Sitter nu här hemma och kan inte riktigt somna än, så då tänkte jag "Varför inte blogga ett inlägg på dagen?"
Jag har ju som många säkerligen har sett bloggat väldigt mycket på natten, mycket p.g.a. att jag varit ledig mest på kvällen/natten. MEN! Nu jobbar jag ju då natt istället och är hemma ca 8 på morgonen istället ^^,

Känner att detta inlägget faktiskt bara blir mer och mer meningslöst, så jag ger helt enkelt upp nu och somnar gott här i sängen =) Får nog bli lite fler inlägg senare idag, så vi hörs helt enkelt då ;)

see yaa!


Jag vet inte..

om det någonsin kan sluta bra när två pojkar tillsammans hem efter nattens festligheter?? ^^,
Näe skämt o sido, tror dock inte att dessa pojkar skulle falla in för sådana saker jag har i åtanke, men vad skumt det skulle vara om det gjorde det? hehe 

Om ca en och en halv timma bär det av till jobbet och min första natt med alex, på jobbet alltså, eftersom vi har nattöppet, inget annat ;) haha..

sitter och funderar på om jag ska äta rejält här hemma nu innan eller om jag ska äta nått litet sen på jobbet istället.. hmm...
en fråga som får besvaras senare

See yaa


Har jag fel, eller är det alla andra?

Att veta vad man ska och inte ska göra är fan inte alltid det lättaste har jag lärt mig....
Att välja rätt varenda gång du ställs inför ett val..

Ska jag ge denna personen en andra chans trots att det gick rätt illa förra gången? jag anser ju själv att alla är värda en andra chans, men är han det efter sist? Det tåls att tänkas på...
Som många vet är jag singel och trivs bra med det också, jag är ganska självständig på det sättet. Anledningen till att jag valt att vara singel så länge som jag varit det nu är dels p.g.a. dåliga erfarenheter och dels p.g.a. att jag inte trivs med det förhållningar och krav som ställs på mig när jag är någons flickvän, "du kan inte göra så, du får inte göra så" etc. Jag hatar det verkligen..
Jag undrar då ibland, är det mig det är fel på? Eftersom jag gillar att leva mitt liv trots att jag har pojkvän, att jag har kvar alla dom killkompisar som jag har eftersom flera är nära vänner och som jag inte tänker sluta umgås med bara för att min pojkvän vill det. Jag har uppfattat det som så att det är många killar som har svårt att deras tjejer umgås med killar och även tvärtom för tjejer. Jag förstår det uppriktigt inte...
Eller jo, om det är så att ens kille springer efter varenda tjej som en blond och har två tuttar, då förstår jag det, men annars inte.. trust me, been there done that..!!

Känns bara som att jag ganska ofta har uppfattningar och en vilja som av andra anses vara fel i ett förhållande.. Vad gör man då ?? Ska jag ändra på mig för att det ska bli rätt, eller är det andra som har fel och faktiskt borde modernisera sig lite??

jajaja..

See ya later folks.. ;)


Mitt i natten

sitter jag här nu och funderar på hur man kan glömma av saker man har gjort bara sådär.. haha.. jag vaknade idag och kollade på min mobil snabbt, läste ett meddelande från en kollega, svarade lite snabbt på det och funderade inte mer på det utan somnade om typ... sen när jag vaknar igen har jag fått ytterligare sms om vad jag tydligen hade gjort igår/i natt. I och med att jag inte kom ihåg detta så nekar jag det självklart, jag menar, när jag gick därifrån må jag varit svintrött men jag mådde ju annars bra... eller??

Näe för när vio sen faktiskt vaknar till liv, och tar sig en funderare och en verklig eftersmak på gårdagen så inser hon att hennes kollega faktiskt kan ha rätt, och hon skäms något fruktansvärt istället... Tänker inte skriva upp här på bloggen vad jag faktiskt gjorde igår, men hade ni gjort samma sak och varit ungefär som mig i skallen, då hade ni skämts järnet, vilket jag faktiskt gör. För när sådant här händer då ifrågasätter jag mig själv, mitt handlande under kvällen som fick mig att göra som så här sisådär 120ggr om...
Jag vet att nästa gång så ska jag lyssna när mitt huvud faktiskt säger till mig att jag inte ska göra just det där som faktiskt kan leda till det där andra.

Ni kan ju bara gissa vad jag kommer få höra på jobbet nu, då det var arbetskollegor jag träffade i lördagskväll.
ibland suckar jag ytterst djupt åt mig själv...

Natti natti allihopa


Man blir rent av trött

när man inser att man faktiskt inte har släppt vissa saker, och att ett enda ord får en att rysa till fullo och man vill bara gå och gömma sig någonstans....
Det är en ganska hemsk känsla om du inte upplevt detta själv.

Min dag var bra tills min andra rast, när jag ser ett sms som får mig att bli både ledsen och förbannad på samma gång. Att sen gå in och jobba på detta kan vara lite svårt ibland, som ni säkerligen kan förstå, så jag fick ställa mig i köket efter ett litet tag, när jag höll på att smälla totalt efter två jävligt gnälliga gäster... Tack Susie Q =)

Nu är jag i alla fall hemma, ligger i soffan och funderar för fullt hur min helg ska se ut..??
Jag vet att jag borde gå och lägga mig nu, så jag ska väl göra detta..
sådant är ju livet när man slutar 20.00 och börjar klockan 07,00 imorgon igen.. Efter jobbet bär det av till affärerna, systemet och sen mamma för att hjälpa henne med hennes DVD/VHS spelare som tydligen inte funkar som den ska, och fixar jag den så ska jag tydligen få den. hahaha. Mamma är ju bra dålig på att göra en bra deal ibland asså ^^,

Aja vi syns imon igen!

Natti natti =D


Men wtf..!!

Asså, vaaarföööör kommenterar man "haha" ?? ja, vicco du vet precis som jag att det är dig jag menar ^^,
Enligt mig ska man kommentera ordentligt om man nu faktiskt engagerar sig i att kommentera, tycker inte du det ^^, Dock är ju folk inte jätte engagerade i att kommentera här på min blogg, vilket kan vara lite tråkigt faktiskt, ni förstår, jag är också en människa innerst inne och kan också bli glad över att få lite respons på det som skrivs här. *blink blink*

Näe, träffade faktiskt lelle Vicco idag efter jobbet och tog en fika, blev två olika ställen, med sällskap från diverse människor, men bäst var nog ändå när jag, vicco och Lina sitter och asgarvar bakom röda stugan! varför?? Näe jag kommer faktiskt inte ihåg längre, rena impulser som vi fick där!
Eller joo!! Haha vi pratade faktiskt om alla nya ord som man ska börja använda och fraser man ska säga om man är en människa som är inne. Ja ni förstår, det här är saker som Vicco har bearbetat fram och ni är det bl.a. min och Linas uppgift att föra dessa ord och fraser vidare *stolt*

Och vet ni vad!??!!? 
Vicco har klippt sig!

Ja hör och häääpna! hahahha Efter mycket om och men tog han sig tiden på sin lediga dag och åkte och klippte sig! Snyggt blev det också, och det har jag sagt till dig ponken lilla =) 
 
aja, nu ska jag sätta mig och fixa en skiva till vicco, again! 
 
See ya later! 


Viccos värsta farhågor

har blivit sanna, det simmar stooora faaaarliga hajar i dom svenska badvattnen! hahaha.. eller inte ^^,

Denna stora farliga sak som vicco skrivit om i sin blogg är i själva verket en stor valhaj som heter brugd, som inte ens äter kött, utan alger, och skulle i stort sett spotta ut en människa om den råkade få in en sådan i sin otroooligt stora mun =)
Så vicco, du kanske ska lyssna lite mer på vad dom faktiskt säger?? ^^, Lelle pojken.. haha
Men det roliga är faktiskt att om det är någon som skulle råka ut för detta, att bli uppslukad och sen utspottad, så är det nog fan Vicco, men den turen som han har mohahaha =p

För sanningen är den att Vicco är nog den första jag träffat som har sådan otur med vissa saker, t.ex. farbror blå.
Dom känner honom vet vad jag pratar om ^^,



This is the dangerous creature som vicco pratar om =)

See ya later!


Gäääsp...

Ja, nu börjar man allt bli lite trött i mössan här hemma. ^^, Har nyligen kommit hem från att jobbat natt med UB. Blev en lugn natt jämfört med vad jag hade väntat mig, tror lilla UB var alldeles för trött för att vara cp, och i och med det så kunde ju inte jag vara det, då hade hon ju lagt sig på golvet och dött eller nått. hahaha! Men nu ska jag dyka i säng en stund tänkte jag, men ska verkligen försöka att inte sova hela dagen, utan att gå upp vid tolv snåret igen. får se hur detta går, jag kommer återkomma om det. =)

"Natti" och god morgon allihopa! =)


Dessa j*vla spårvagnschaffisar!!

Ja, jag känner verkligen så innerligt och ärligt efter vad som hände nu i natt. Här skyndar jag mig från jobbet till torget bara för att hinna med vagnen, jag hinner tror jag, förhoppningsvis. Står och väntar lite, vagnarna har ju en jävla tendens att vara ett antal minuter sena på natten liksom, as always. Näe, men här står jag och väntar i allafall, hör hur vagnen kör genom tunneln, jag blir glad över att jagi nte missat den då det står vagnhallen majorna på den, och den stannar ju på alla hållplatser fram till dess i alla fall. Men.... !
Tror du den här jävla förbannade spåvagnschaffisen stannar?? Nej det gör han inte!!! Han kör bara raka vägen förbi mig! Jag blir riktigt jävla förbannad på sådant här! Så jävla tråkigt att västtrafik inte tar hand om sina kunder som faktiskt åker med lokaltrafiken, för dom förlorar ju bara oss på att behandla oss så här. Funderar nästan på om man ska våga vägra åka kollektivtrafiken snart! hahaha
 
Blev i alla fall taxi hem, med en ytterst trevlig tjej!

Nu ska jag ta mig en sista cigg sen ska jag sova, imorgon väntar lite tvätt och en leeeedig dag, ska bli suuuuper skönt :)

See yaa


What a wonderful day...

Jajjemen det säger jag då verkligen, sol ute och man kan verkligen känna värmen när man sitter bakom röda stugan och njuter av kaffet och ciggen. =D Jag tror fan våren är på väg nu!?

Jobbar frukost nu at my work och jag måste då säga att det tar på krafterna att gå upp halv sex hahaha ^^,
Men jag ska inte klaga, jag kommer ju hem tidigt iallafall, även om jag är så trött nu så jag tror jag skulle kunna somna ståendes, men men så går det när man inte är van vid att gå upp sådana tider. tror rutinerna kommer sätta sig nu snart, har ju inte jobbat frukost tidigare så det tar sin lilla tid att få in rutiner och sådant  ^^,

man är ju bara människa för fan :)

Nu ska jag lägga mig i sängen, ställa klockan, och ställa in mig på att gå upp halv sex imorgon igen.


häärlig lööördag

ja då var man hemma efter ett ha jobbat ett par timmar idag :) Sitter och tjötar med Marie om hon ska komma hit eller om jag ska komma dit.. haha I vilket fall blir det att ses och dricka lite innan vi gör stan osäker =D Ska bli roligt =D
Har försökt få tag i viktor för att kolla om han vill med men han är ju jätteduktig på att faktiskt svara i telefonen.. haha.

Näe nu blir det att duscha så det händer lite grejjer ^^,

See ya


Fii faaan.. ^^,

Näe då har man jobbat idag igen då=) Blev att träffa Carro sen efter det och fika, blev mölndal och sen café skåne. satt där ett jävla tag kändes det som =P Fast det var nog mest för att det är kallt som fan ute. brrr...! Sen blev det frölunda ett tag. Klockan hann bli 2.20 innan vi kom därifrån, då carro ville åka, vi orkade helt enkelt inte vänta på viktor =P Väl hemma skickar jag iväg ett sms till viktor att vi kan umgås lite om han orkar för jag behöver cigg ändå, och kan ändå inte somna nu. Men verkar inte bli nått med det =P Han ringde, vi tjöta, han hamna på frölunda, sen kanske han ringer upp sen. =P
Återstår att se helt enkelt ^^, Så nu ska jag nog lägga mig och kolla på greys anatomy, senaste avsnittet, för det blir la inte att träffa viktor idag ändå, han kommer la bli dötrött snart. Imon ska man jobba igen, fast börjar inte förän vid 16 så det är ganska nice =)
Inget vettigt att skriva om idag alls måste jag påstå, har inte hänt nått i vägskälet heller liksom så... ah..

See ya laater ;)


Letar och letar

Efter en annan design att ha här på bloggen, alternativt ska jag försöka mig på att göra en egen.. men det tar ju sin lilla tid att göra detta med =P och jag vet inte om jag faktiskt kommer ha tålamodet till det, eller om jag kommer förstå detta program jag laddar ner för att göra det med =P

Har annars jobbat idag, vi har nu officiellt öppet dygnet runt, kommer nog vara stendött nu i början men det får ju ta sin lilla tid innan det kommer igång, rom byggdes inte en dag ^^, japp, jag kan allt visdomsord jag med.. haha

Och utöver detta så har jag lite åldersångest och jag känner mig faktiskt lite ensam mer och mer nu... suuuuck.. Just nu står jag i ett vägskäl där jag inte riktigt vet om jag ska svänga höger eller vänster, ska jag säga nått eller ska jag faktiskt strunta i det? Säger jag något och det inte blir bra, kommer jag förlora mer än vad jag vinner på att vara uppriktig... Vad ska man göra när man står i ett sådant vägskäl?
Mina kära läsare, kom med rååååd!

Då jag återigen skriver så här mitt i natten, så ska jag dyka ner i sängen nu, ska ju hjälpa mammsen imon med lite saker och ting ^^,

See you again ;)


svullen...

Det är precis vad jag känner mig, suck.. Jag har haft en ganska "ruff" helg kan man väl säga efter att ha festat ganska hårt och jobbat på detta. Hade huvudvärk en heeeel dag, i och för sig var den välförtjänad också med tanke på hur hårt jag gick på när jag var ute, helt enkelt: självförvållat. haha..

Okänd vän i helgen på avenyn: "Näe, 5 sekundersregeln gäller!"
hahaha skrattar lika mycket nu när jag tänker på det! haha

Har idag varit ledig hela söndagen, skulle åkt hem till mamma men det blev lite sent. Hoppas inte hon blev allt för besviken på mig för detta. :) Jag var nämligen hos Carå i Landvetter och firade lite födelsedag med Sussi och Viktor, mucho trevligt :)

Idag 1 mars påbörjar vi den nya skiftgången på jobbet i och med att vi fr.o.m nu har dygnet runt öppet. Detta ska bli mycket intressant och se hur allt kommer fungera men det ska även bli väldigt roligt :)

Känns som jag alltid skriver på kvällen/natten men det är ju typ då jag är ledig så hoppas det finns lite förståelse för detta =P

Nighty nighty my friends :)



RSS 2.0