Svinigt!

Vilken dag, jag är svinhungrig,svintrött och svinsugen på att bara lägga mig i ett varmt bad.
Sistnämnda ska jag göra alldeles snart =)

varit full rulle på jobbet idag, med en 14 och en 10 timma, underbart när det rullar på =)

Skulle gå lite ärenden efter jobbet, gick ju sådär bra med det då torget stängde klockan 17 istället för 19 eftersom det är valborg idag, hade ju inte alls lilla jag tänkt på (A)

Så får försöka hinna med det imorgon helt enkelt!

Ska bli en höjdarkväll imon med "the special people", ska bli super!
LINA! the game is on!! eller hur?? ;)

Nu ska man bara försöka få Alex till att göra bålen för imorgon också, eller ah, Lina,Ylva och jag försöker få honom till detta!

Nu väntar ett bad på mig där borta i badrummer så ska springa dit nu och gotta mig!

See ya!!


Om det hade funnits ett

Hade det funnits ett tredje världskrig hade nog min dag (idag) kunnat jämföras med det...... *djup suck*

Har inte alls haft en bra dag, inte för att det hänt något i sig egentligen, bara att jag har varit grovt instabil idag..


För er som inte vet så lider jag av en "sjukdom" som heter Struma, inte jätteallvarligt egentligen enligt mig själv, men när jag inte på ca 5 dagar fått i mig mina tabletter så blir jag instabil, ofokuserad och fruktansvärt trött... 
Idag på jobbet krockade jag och marie med varandra när jag hade en kaffe, hade redan innan tyckt att dagen var
piss enligt mig och jag har idag haft svårt att tänka och kunna andas ordentligt. När sen denna kaffe bara väller över min hand istället och jag vet inte om det gör ont eller inte, för vårat kaffe är verkligen varmt faller allt bara samman i huvudet och det utlöser bara ett sammanbrott hos mig, efter typ 15 sekunder slänger jag kaffet i papperskorgen och går bara därifrån, jag behövde verkligen gå iväg och andas. Det var jobbigt kan man väl kanske säga. 

Att sen Alex kommer och lägger handen på min axel och frågar "hur är det med dig egentligen? Är det nått som har hänt?" Kan jag inget annat än att säga till honom att han inte ska gå dit, för jag vet att om jag hade svarat då hade jag börjat gråta igen.. 
Jag gråter inte egentligen, jag är inte den som gråter alls faktiskt, jag har genom åren slutat gråta, jag har lärt mig att sluta göra det. Så att vara så här ostabil så att jag t.o.m börjar gråta på min arbetsplats är verkligen något fruktansvärt för mig...!
 ¨

Är nog väldigt svårt för andra att sätta sig in i den situationen om man inte lider av samma sak som jag gör. 

Jag har i varje fall nu fått mina tabletter nu, (fick betala 80kr extra i arvode i västra götalandsregionen?) blivit dumförklarad av apotekstanten om hur jag ska ta tabletterna.
"Jo men jag vet, jag har tagit tabletterna i ca 6-7års tid nu.", varit och handlat, suttit hemma och deppat lite för mig själv framför New Moon och nu ska jag väl strax sova här tänkte jag nog, ska ju upp och jobba imorgon också. Kommer förhoppningsvis bli en bättre dag imorgon när jag nu har mina tabletter igen! 
 

Vi syns och hörs folket, ni får ta och bli lite bättre på att kommentera nu tycker jag ^^,

See yaaa


Alex trivs bra med sin cosmopolitan i hand...

foto0103 (MMS)

Alex trivs bra med sin cosmopolitan i handen. Kanske skulle sagt till honom att den typ är rosa, i cocktailglas när jag rekommenderade den till honom. Fakta är i alla fall att han borde lyssna mer på mig då han verkligen tyckte om den! Haha


saker och ting blir inte alltid som man trodde..

Jajjemen, då var man hemma igen, efter en ganska lång dag ute på stan med shopping med Lina, sedan ett glas när Alex hakade på, blev sen att äta på lilla tavernan (rekommenderar starkt) med Alex efter att Lina blivit hämtad av Björn.
Efter detta hamnade jag och Alex på Linnéterassen ett par timmar. Blev en hel del ordbyten där kan man väl säga, men det var roligt =)
Jag trodde att dagen med Lina inte skulle bli så lång, men ack så fel man kan ha ^^, Jag har haft väldigt roligt idag, hittade en ny skjorta och bh, vilket aldrig är fel, men jag förväntade mig inte att vara ute från halv tre till klockan tjugo över tolv på natten.
Gud vad tiden kan gå fort när man har roligt ^^,

Att jag och Alex inte riktigt fick den respons av Victoria som vi trodde vi skulle få när vi skickade ett litet mms till henne är ju en annan femma =P Eller ah alex vet jag inte riktigt, men jag trodde i vilket fall inte att hon skulle skriva det hon gjorde ^^,

Nu ska jag väl sova här tror jag, man ska ju ändå orka jobba imorgon, och ska dessutom ringa och väcka Alex, eftersom denna lilla nisse inte kan gå upp själv verkar det som.. hahah ^^,

Snart är det helg och då väntar äventyr och lite challenges för oss, dom som ska vara med vet vad jag pratar om ;)

Natti natti folk!


Fy fan vad jag är hemsk!

Nu har jag fan inte bloggat på en hel jävla vecka, men jag får helt enkelt skylla på att jag har jobbat frukost och sen slirat lite på fredag och söndag ^^,

Har varit en sjuk dag på jobbet idag måste jag påpeka, lunchen var inte mycket att hurra för enligt mig, kände mig fruktansvärt omotiverad och ofokuserad under denne. Så illa att t.o.m. alex sa typ "asså vio, du ser fräsch ut idag men vart är du?" Ja, man kan ju undra faktiskt, men sen under middagen blev det lite smått kaos ett tag med fel regnr på kvitton och maaassa gäster, Lina kontrollerar hela situationen väldigt bra och vi får ordning på det hela =) Enligt mig så kommer nog Lina bli en väldigt bra arbetsledare när hon fått jobba lite mer som det =)

Efter att ha slutat och verkligen dragit mig för att gå från jobbet för att gå och handla, ser jag J och J och tar en cigg med pojkarna, varpå Vicco ringer och frågar om jag vill följa med och hämta hans plånbok i ale hos hans systeryster, varpå vi kör helt fel och hamnar i lerum, efter typ 1tim var vi framme i varje fall, men det är ju jag och vicco i ett nötskal!



In till stan med lina blir det imorgon iallafall =) Ska bli roligt tycker jag =)

Nu ska jag läsa lite papper från sahlgrenska innan jag dyker ner till sängen, vilket även påminner mig om att jag mååååste ringa till min läkare imon och be om ett nytt recept, har ju inte tagit några tabletter på 2 dagar nu eftersom dom är slut, vilket påverkar med ganska negativt... hmm ah.. :/

Natti!


nämen??

fy vad dålig jag har varit på att uppdatera nu ^^, fy skäms på mig!

Nä men jag har faktiskt jobbat en hel del och helgen har varit ganska påfrestande kan man väl säga..hmmm..

fredagen skulle egentligen bara bestå av mig och vicco som skulle starta en kul grej, vilket jag fortfarande tror att vi ska?? eller?? Kommer bli intressant när det kommer upp ^^,
MEN! kvällen slutade istället med att jag hamnade på excet med Lina, alex och mathilda, varav två försvann sen och jag och den siste försvann på efterfest, long story short... behövs inte nämnas mer liksom ^^,

Jag sitter nu här hemma, ska strax fixa lite mat att ta med till jobbet, sen ska man ringa alex och väcka honom, drucka upp mitt kaffe med en cigg i andra handen och sen bege sig till jobbet för att påbörja frukost veckan =) Så denna veckan blir det fan inga sena kvällar.. mohahhaa yeah riiight..

See yaa..


I'm the...

sockerboll, och jag är nu strax på väg för att träffa Vicco aka the printze!

Har fixat en liten skiva till honom också, och jag tror han kommer bli ytterst nöjd med denna =)

Because i'm just a little sockerboll! ^^,

See yaa!


orka... !

Ha en konversation i mina kommentarer! ^^,
Det är verkligen att missbruka möjligheten att kommentera ^^,

Carå säger att jag har problem! jag veti nte riktigt om jag förstår vad hon vill komma med detta... hahha
Problem har jag, det är ju inget nytt about me liksom.. ^^, Normal är jag i och för sig inte heller, men vem vill vara det?? hahha

Spelkväll i veckan nu då tro?? Hade varit roligt tycker lilla jag, så jag får visa mina skills. Fast i och med att Carå och Vicco inte är så insatta i BJ så blir det väl lilla John jag får "showa" för.. haha =P

Är ledig imorgon och jag har typ naaaadaaa planerat.. skitskummt att jag inte vet vad jag ska göra typ.. irriterande också... hahaha =P

Nu ska jag återgå till Carå

see ya!!


Hur fan skulle det då se ut?

Om alla vore lika bra??
Det undrar fan jag, och hur fan skulle det då gå för mig, som faktiskt är så himla mycket bättre än alla andra ^^,
jag är ledsen men ibland är sanningen hård, det ligger lite sanning i att fiskar är bättre än alla andra helt enkelt
mohhaha

Och att sitta och ljuga i annonser när man ska sälja sina kattungar, som man btw massproducerar, genom att helt enkelt släppa ut sin lilla honkatt, ja då tycker jag fan att man är riktigt jävla pantad helt enkelt. För så beter man sig inte som en ansvarsfull djurägare, simpelt och enkelt förklarat.

Jajjemen! jag är lite på krigsstigen kan man väl säga, man jag tycker helt enkelt inte om dig B, så är det bara, dels för att du ljuger som en borstbindare och sen att du på senare dagar har visat att du älskar att leva på andras pengar enbart ger det hela ett litet + i kanten, congrats! ;)

Sen är den enkla sanningen också den att jag vet att jag är bättre än dig =) Kalla det precis vad du vill, men jag ser det som ren fakta ;)


Btw, så hade jag en helt sjukt bra natt!! det måste göras om! Du vet vad jag pratar om ;)

See yaa!


kan inte sova...........

Är

trött

måste
sova!

kan inte!

Hade iaf en trevlig biokväll med avslut på locatelli med en irish coffee och en cider =)


O så var det slutt!!!

Nu har jag tillbringat 3 nätter med Alex... på jobbet.. Det har gått relativt bra om man bortser från natten till onsdag, den var inte lika bra, mestadels för att jag fick stå inne i diskrummet och diska allt det som nattstädet inte hunnit diska än... man kan väl säga att han kom lite efter, men han är ny, och det krävs lite tid för att få in rutiner och så, man han kanske skulle behöva gå brevid någon nån gång till för att få lite mer hjälp om hur man ska göra saker och ting, ah jag vet inte.. Eller så behövs det bara lite mer tid =)
Man ska aldrig se problemen utan bara lösningarna =)

Just nu sitter jag iallafall här i min säng, väntar på att sista tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp det och sova lite, lyssnar på New Moon OST, och njuter till fullo, känner mig verkligen i stämning för att skriva i min lilla blogg nu när jag lyssnar på denna musik, jag blir liksom lite sentimental, på tal om det, jag känner att en liten kollegas bild börjar blekna av lite i mina ögon, och jag börja se ett nytt ljus av denna person och hur denne faktiskt är, väldigt lik mig själv.. både på gott och ont. ^^,

Jag trodde för en sekund i natt att jag skulle döda Alex efter att han tagit ett förkläde och virat det och sen smätte till mig på låret/halv rumpan. Jag som i detta tillfälle stod väldigt oskyldigt och skrev lite på frysta-listan höll på att dö för en sekund, när jag sen verkligen kände smärtan började hjärnan istället gå igång och jag funderade ut olika sätt för att tillbringa Alex smärta.
Jag håller fortfarande på att försöka klura ut det som kommer tillbringa honom mest smärta.

Ska förresten kanske gå på bio ikväll, vet inte till 100% om det faktiskt blir så ännu, men kanske...
med vem? hmm jadu det vet inte du helt enkelt ;)
Vilken film? kanske Shutter Island, detta återstår att se, om det nu ens blir någon bio.. ^^,

Näe nu ska jag fortsätta lyssa på min musik här, ni får roa er med en liten bild här så syns vi helt enkelt senare idag förmodligen =)

Och viktor! Du är så frukansvärt dålig på att uppdatera din blogg att det är galet och du borde skämmas! ^^,

See yaa !


En vicco pose ^^, (he's going to kill me! )


Båda lagom runda om fötterna ^^, (They're going to kill me! ^^, )



Börjar få nojja över mitt hår nu igen.. Suck åt mig eller hur?


of to work..

Jobba, jobba och jobba heeela natten lång ^^,

Näe nu blir det en fika med Viktor innan jobbet börjar, så nog kunna gå bra det här =)

See yaa =)


ibland undrar jag

hur fel nått kan se ut, i andras ögon när dom inte vet mer än det dom faktiskt ser.
Som nu i helgen t.ex. på trädgårn hamnade vi allihopa.
Max och jag skulle gå och köpa dricka till oss allihopa, för att dra det hela kort, max står helt plötsligt och varvar en klunk rom/cola med att pussa mig.... hmm.. jadu, det hela såg ju uppebarligen väldigt skumt ut i lina och björns ögon, som dessutom filmade alltihopa....
Till Lina säger max "en drink för en puss" eller nått sådant..

Att jag inte höll på att dö =) hahaha

aja, nu ska jag iallafall sova efter att ha haft en mycket trevlig konversation med en person på fb hela kvällen =)

Imon blir det nya äventyr för mig och Emma, sen bär det av mot en ny natt med Alex, vi får se hur detta slutar.
Vi har iallafall lite att diskutera innan vi påbörjar denna natten i form av ett litet möte :)

aja

Sov gott folk, det ska jag göra =)

Natti natti


ett hett tips...

I bilen klockan 8 på morgonen med Carro och John ute på min parkering efter en lång men rolig natt.

" Du kan prata med oss om det här, vi är värsta psykologerna!"

"Ja men precis, värsta psykteam"

Eftersom Vio var väldigt trött i bollen då kommer jag inte ihåg om det var så här ordagrant men fan vad kul det var.

John hade dessutom oturen att sitta i motvinden, men som man säger " Somliga, straffar gud med en gång" ;)

Natti allihopa!


Då var bilden här....

Dock är den tyvärr skitdålig... !! grrrr...
Det är fan inte lätt att ta kort på sig själv där denna sitter..!!



Om Man bortser från den skitdåliga kvalitén på själva fotot så är jag verkligen skitnöjd med den och tackar verkligen Johan som gjorde den =)

Hittade två andra kort som jag glömt bort hahaha
Sådär lagom flummiga! =)

 
Här är då innan man har kommit ut på krogen och sitter och tjötar och dricker med Marie och peppar varandra liksom (Genom att vara meeegabarnsliga)

 

Och så här kan man se ut när man är på väg hem från krogen ^^, 
Undrar nästan om det är från samma kväll, bara att jag tröttnat på frissen och gjort om den under kvällen eller om den kanske har pajjat? haha jag vet inte.. ^^,

Jag vet iallafall att det nu är 1 april 2010 och vicco råkade ut för ett aprilskämt idag, som han gick på! 
*Du skulle bara våga påstå annat vicco!* 

Nu ska jag nana! 

Natti natti 


 


RSS 2.0