Hatten av...

För dessa otroligt duktiga dansare i "so you think you can dance", dom är riktigt grymma och kan tänka mig pressen dom känner nu när vinnaren ska koras här ikväll! Är det många som kollar på detta program? Jag är själv ingen flitig tittare men trillar in på programmet nån gång ibland.
Imorgon blir det långpass på jobbet, ser väl fram emot det, så länge det är roliga folk som jobbar som hjälper mig hålla humöret uppe trots idioter till gäster som kommer ibland :) hehe men men, alla har en dålig dag ibland :)

Imorgon kommer tess hit, har inte träffat denna människan på evigheter p.g.a olika anledningar som kan inte behövs tas upp här. Hon ska få lite tabletter av mig och dricka lite kaffe och tjöta innan hon sticker vidare till jobbet :) som jag också kommer göra, dock inte lika tidigt ^^,

Nu blir det sängen och en liten film innan jag ska däcka av :)

Over and out people


Springtime?

Det bara kommer mer och mer snö och jag blir bara mer och mer ledsen över det.. hahha.. Jag har nog inte haft en vit födelsedag på jag vet inte hur många år.. hahah. 1995 kanske?? :P eller näe för då försvann ju snön väldans snabbt efter stormen.. hahaha.. Ah minnet är blurrigt ibland..

På tal om födelsedagar så stämmer det alldeles utmärkt att det är dags för min egna snart, om bara några timmar.. suck.. Jag vet. "du blir ju inte så gammal" Men det är inte riktigt så jag tänker när jag tänker på att jag blir 22 år imorgon. Nej, det är det faktum att jag faktiskt inte har åstakommit speciellt mycket under mina 22år... Känns som jag inte har gjort annat än att gå i skolan och sen jobba.. Och det är enligt mig ganska tragiskt, nu ska jag visserligen gå lite uppåt på mitt jobb, vilket är jätteroligt men ändå. Jag menar jag hade ju jätteplaner för mig själv för bara några år sen.. och det har tyvärr inte hänt något med dom ännu.. Så det är lite deppigt men jag vet att det kommer komma plats för dom med, inte just nu bara men det är tyvärr alltid sådant här jag tänker på på mina födelsedagar medans andra tänker på vad dom ska få i present och hur stor fest dom ska ha.. ganska weird, I know ;)
men men, blir snart sängen här nu, som btw är helt nybäddad =D Finns inget bättre än att lägga sig i sängen ren och fräsch när sängen också är det ^^,


Men grattis till mig iallafall!
22år den 21 Feb, ännu ett år närmare vuxenlivet! (japp, jag är inte vuxen ännu enligt mig själv ^^, )


Tittut?? :P

Folk kan nog titta fram när man som minst anar det.. hahaha, eller ah det är ju ganska uppenbart att det är så^^,

Så har ni kollat något på OS än?? Det har jag inte gjort kan jag helt ärligt och uppriktigt säga haha, jag har jobbat istället... och på tal om vinter OS. Det ska fan snöa ännu mer här nere i Göteborg, och det har snöat mer redan, jag blir så besviken på moder natur... Okej snö är jättefint och så men nu är det bara tröttsamt! Man blir blöt om fötterna efter ett tag och det är kallt. Eller ah vissa dagar är det ju lite varmare, men det är ju enbart för att det inte blåser då, när det blåser blir det ju svinigt kallt ute.. brrr... Så nu får det mer än gärna sluta snöa, tack!

Längtar ni inte efter våren?? Jag längtar till mina mysiga dagar med Marie i slottskogen med Bib:en, vindruvor och jordgubbar, det är mysigt det :)

Nu ska jag återgå till denna person som mystiskt dykt upp igen och mitt senaste Vampire Diaries avsnitt:)

Ciao

Jajjemen!!!

Ja, idag är nog en av få bra dagar det senaste.. :) Jag åkte idag med lilla Emma till Siba för att ställa dom mot väggen. Efter lite "tvång" och ifrågasättande så sitter jag här nu med en helt ny dator, med bättre prestanda än den jag hade innan, eller ah lite bättre iallafall, större hårddisk om inte annat.  :) jag blev så otroligt glad när jag insåg att jag faktiskt får en ny dator, men fick även med 2 års försäkring på denna nya dator med. tackar tackar så mycket. Det var nog första gången det händer, eller hur Siba?? hahaha.. Näe nu är Siba bojkottad från min sida och jag kommer aldrig handla nått där igen...!! Ja just det, datorn min har även Windows 7 som hittills verkar väldans trevligt faktiskt :)

Min lilla topplista just nu:
1. Har numer en fin compaq dator med windows 7 och 2 års fri försäkring
2. Min restaurang ska bli dygnet runt restaurang f.r.o.m 1 Mars (ska bli mycket roligt:) )
3. Har på känn att jag kommer få ett mycket bra schema i mars, men det återstår att se.
4. Mina sömnproblem börjar sakta men säkert försvinna, tack och lov! :)
5. Lilla E ska kanske flytta, jag håller tummarna för henne och lägenheten imorgon. :)

Nu måste jag sova då Emma kommer ringa mig klockan 7 imorgon för att väcka mig inför lägenhetstittandet. Ska bli lite roligt detta :)

Natti natti mina kära :)                                                                                                              




ledig söndag/alla <3 dag :)

Och vad har lilla jag gjort?? haha näe jag har slöat här hemma, och gått ut med vovven då när han gnällt om att han är toanödig ^^, eller jo just de ja, jag var i affären med.. reaally funny!
Har ni tänkt på att hur tråkigt det är att diska, och även om man vet om hur tråkigt det faktiskt är, så drar man ändå på att göra det så att det blir mycket mer disk än vad det hade behövt vara..??? Sådan är jag tyvärr, därför borde nog jag ha en diskmaskin istället.. haha

Ska jobba imorgon, till 00.00, med alex och marie. Marie är en ny tjej som nu börjar hos oss, då björnis ska lämna oss för att bli restaurangchef på storknallen i borås. Hon kommer från restaurangen i K-red och det ska bli roligt att jobba med henne. :) Förhoppningsvis är hon är mycket skön tjej. Det är ju vi alla andra ^^, Det är alltid intressant att jobba med nya människor :) Då vi är 4 restauranger inom samma organisation så lånar vi ju personal av varandra ibland och det är kul att se hur förvirrade vissa kan vara när det inte är som på deras restaurang, "vart har ni dipsåserna?" Men jag vet ju att jag var precis lika virrig när jag jobbade på K-red haha :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Jajjemen, jag vet, jag skriver mest på kvällen precis innan jag ska sova.. Laaazy mee.. ;) Men imon ska jag försöka trycka in ett inlägg innan jobbet och efter att king har åkt. :) Och sen när jag inte har denna sugiga lånedator längre så ska jag även lägga in lite musik och sådant här i bloggen då och då :)

Nighty nighty ;)


hungrig... vad fan ska man äta??

Många som känner mig vet att jag kan vara ganska dålig på att äta, har jag inte tid för att äta då när jag är hungrig så gör jag inte det och sen går det över. Sen senare kan jag komma på att jag inte ätit nått de senaste 12timmarna.... Inte så bra alltid kanske.. Just nu är jag hungrig men vet inte vad jag ska äta för fem öre... hmm...Får ta o äta nått nu innan hungern försvinner igen..

Har gått första dagen med lugg idag på jobbet. Finns ju inget bättre än att få massa komplimanger om hur fin man är i håret och hur bra man passar i lugg osv. xD Mitt ego har idag blivit mer än välfyllt kan jag ju tala om :) Pratade även med Alex lite om att vi ska gå skift tillsammans, eller ah, jag ska gå som hans swing. Det ska bli otroligt roligt att vi ska ha dygnet runt öppet! =D woohooo!

På måndag kommer Martin och hämtar King, känns lite tråkigt att lämna bort honom när det börjar bli bättre nu, men det funkar ju verkligen inte med katterna tyvärr och jag kan inte äta allergitabletter för att må bra hela tiden.
Nu ska jag nog gå och äta en dum macka i allafall så jag får i mig nått och tänka på mina kära vänner som är ute och festar nu när jag inte orkar.. =P Men har en ledig dag imorgon i allafall och det är otroligt skönt :)

Se ya!


min nya...

0-452356b575b9afbff5c038f6c77fa511.png

Kolla varifrån!

min nya friss! Vad tycks? :)


Ny friss!

Jajjemen! NU blev vio trött på sitt hår så hon gjorde sig av med allt.. !! Haha, näe inte riktigt, men klippte av en bra bit, kanske skulle tagit kort på min lilla hårhög som blev.. haha. Blev själv rädd ett litet tag ^^, Men nu är det fin fint iaf :) Skickar in en bild från mobilen sen :)

Nu har jag även fått veta att martin kommer och tar King på måndag. Tråkigt när det börjar fungerar bättre nu mellan mig och honom, trots att jag får ta tabletter flera gånger dagligen, men sen är det ju också katterna det inte går så bra med. :( Tyvärr är det som så ibland... Allt funkar inte alltid..
   Min syster skulle ringa mig idag, men det har hon inte gjort, blev lite ledsen i ögat när jag insåg att hon fortfarande inte har ringt mig ännu. hmm.. aja hon ringer väl en annan dag helt enkelt :)

Träffade lelle viktor förut och carro, hans kompis :) Vi åkte till k-red och drack lite kaffe och oboy, sen blev det vidare på våran lilla drive thru genom västa frölunda.. hehhe..

Nu bär det av till sängen för lilla mig :) Natti


Godnatt änna... :P

Ja nu är vio efter 3stycken sömntabletter myycket mycket trött, och ska snart krypa ner i sängen min. Jag har tyvärr inte uppdaterat på ett tag nu men det kommer, jag har bara haft lite att göra och varit ganska trött. Sånt är livet ibland vettu..;) Imon blir det att jobba igen, ett kortis pass, ska bli skönt, sen hem igen och gå ut på långpromenad, ev träffa viccan där mellan får se hur det blir :)

Kommer bilder på lille kingen snart också, förhoppningsvis innan han åker, ska ju träffa han kille som kanske vill ha honom snart.. :) Får hoppas på att king och hans hund går ihop nu bara för det är det som krävs för att han ska ta honom. Men det ska väl förhoppningsvis inte vara några problem, han har ju aldrig visat nått agg mot andra hundar bara väldigt hög entusiasm. han vet inte riktigt vart han ska ta vägen.. haha xD

Kram kram

vilket väder....

Att det aldrig slutar snöa... suck... jag tycker det kan vara väldigt fint med snö men när det hållt på så här länge blir jag bara trött på det. Och det gör det inte lättare att vara ute med en relativt starkt hund. Man glider ju med som bambi på hal is när han drar till ordentligt.. haha Nu efter en ganska lång promenad ligger han nu och tuggar på ett ben.

Min allergi för honom blir ju tyvärr inte bättre dock... så fort jag kommer in genom dörren börjar det rinna igen och jag börjar nysa igen.. suck. Jag trodde verkligen aldrig att JAG någonsin skulle kunna var allergisk mot något djur. Jag har ju haft djur omkring mig mestadelen av mitt liv liksom.. halllå!!! hahah

Aja, nu har jag en ledig dag imorgon, så det blir att njuta av den tillsammans med emma och lego batman, ev christian också, om han är vid liv så att säga, det återstår att se.

Cu... ;)


Blått?

Jag är egentligen inget direkt fan av blåa färger, men nu börjar mina armar bli blåa, inte på gott alls. Tyvärr är det som så att jag och King (mitt nya tillskott) inte alls ligger på samma nivå och vi har nu rykt ihop två gånger sen i fredags när han kom. Det hela börjar med att vi är ute och går, stannar upp lite, ska börja gå igen, då han frenetiskt börjar bita mig i armarna och händerna. Jag fortsätter gå för att ignorera honom så att han ska sluta, men han gör inte det. Fortsätter ignorera och gå, fortfarande biter han mig i armarna. Det är ingen lite nafsning vi pratar honom även om det börjar som det, han biter hårdare och hårdare och tar jag armarna mot kroppen så hoppar han upp på mig och biter i överarmen i jackan. När det uppenbarligen inte fungerar med ignorans ska jag säga till honom ordentligt och tar honom i nackskinnet som en "alfa" gör. Då får han utbrott och blir vääääldigt aggressiv istället. Denna hund är längre än mig när han står på bakbenen. Jag slänger ner honom i backen och håller honom där tills han ger upp. När han sen ger upp och man släpper och ska börja gå igen, är det precis som vanligt och han går som ingenting. Han har varit här sen i fredags natt det är alltså 2½ dygn. Detta har hänt två gånger nu.

Jag tycker det är tråkigt, väääldigt tråkigt. Men jag vet inte vad jag ska göra för att han ska respektera mig och lyssna på mig. Vi ligger helt enkelt på två helt olika frekvenser. Det är tråkigt att behöva säga det, för jag är inte den som ger upp i första taget, men då det gått till så här två gånger nu under så kort tid så är det nog tyvärr inte meningen att jag ska fortsätta kämpa i detta fallet.

Nu ska jag sova, ny dag imorgon.

Over and out


RSS 2.0